Sfeerimpressies
Eduard is een veelgevraagd artiest voor zeer uiteenlopende evenementen. Om u een beter beeld te geven van de betreffende mogelijkheden vindt u onderstaand beschrijvingen van de diverse gelegenheden.
 

Eduard op YouTube
Een optreden voor Café De Kroeg in Culemborg. Klik hier


Bedrijfsfeesten:

Een optreden van Eduard is uitermate geschikt voor het vervolmaken van uw bedrijfsfeest. Dit kunnen uitbundige feesten zijn voor vele personen tot een bedrijfsdiner voor enkele gasten.
Eduard heeft o.a. de entertainment verzorgd voor Rabobank, ABN-Amro, KPMG,  Fortis, CBR, KNMV, VVD, de Metaalunie en Océ.

Bruiloftsfeest
De huwelijksdag is één van de belangrijkste dagen in uw leven. U wilt natuurlijk dat die dag perfect verloopt en dat u en al uw gasten er nog lang en met veel plezier aan terug zullen denken. Mooie en sfeervolle muziek is een belangrijke vereiste voor het laten slagen van een huwelijksfeest.

De Eduard Hagenstein Band is niet de doorsnee bruiloftsband. Het is een band bestaande uit zeer professionele en gedreven muzikanten. Eduard en zijn band spelen feilloos in op de sfeer van het feest en zorgen ervoor dat iedereen met een tevreden gevoel terugdenkt aan de muziek en de ontstane sfeer.

Huwelijksinzegening/voltrekking
Niet alleen het feest is belangrijk, maar zeker ook de huwelijksplechtigheid in het gemeenthuis of in de kerk. Een heel goed idee is het daarom om Eduard te vragen tijdens de huwelijksvoltrekking een paar romantische nummers te zingen.
Vaak wordt dit geregeld door de ouders, familie of vrienden van het aanstaande paar. Op die manier is het een complete verrassing wanneer Eduard de zaal binnenkomt.
Dit is een moment om nooit meer te vergeten.

Sportevenementen:
Veelal gaan sportevenementen en feesten hand in hand. Vaak wordt een evenement afgesloten met een feest-avond. Eduard moet daarom vaak optreden gedurende tennis-, golf- en voetbaltoernooien. Daarnaast is het een goed idee om Eduard te boeken voor bijvoorbeeld een golfclinic van uw bedrijf.
Eduard is een graag geziene gast bij KNMV, Sparta Rotterdam, FC Dordrecht en diverse golf- en tennisverenigingen.

Diners:
Door zijn ervaring en professionalisme kan een optreden van Eduard een zeer aangename aanvulling voor een diner zijn. Stijlvol, sfeervol en smaakvol zijn klassificaties voor een optreden van Eduard.
Achtergrondmuziek wanneer het gewenst is tot sfeermakende muziek op andere momenten.
Een diner dansant is natuurlijk een uiterst geschikte gelegenheid om Eduard te vragen.
Diners waar u voor kunt reserveren zijn o.a.: Wild en Wijn Festijn en Oud en Nieuw Feest en diner te Jachtslot Mookerheide, de zondag diners in Newland Steakhouse & Saloon en de zondag diner dansants in het Wapen van Rhoon.


T  (078) 6177270
W   www.eduardhagenstein.nl
Waterman 193
F  (078) 6171975 E   troubadour@eduardhagenstein.nl 3328 RK Dordrecht Website powered by Best4u Media B.V.